قالب سایت

در وحله اول بگذارید یادبگیریم قالب سایت چیست و به چه چیزی گفته میشود.

قالب سایت به ظاهر کلی سایت گفته میشود که خود شما به عنوان مدیر سایت و کاربران به عنوان مشتریان سایت یا بازدیدکنندگان سایت آن را مشاهده میکنند.

طراحی قالب سایت در اصل چیدمان المنت ها و نحوه نمایش محصولات یا مطالبتان در سایت می باشد.طراحی یک قالب سایت نیازمند تجربه و اطلاعات بالایی می باشد، میدانید چرا؟ چون ظاهر سایت شما ویترین شخصیت کسب و کارتان می باشد.اگر شما یک فرد متخصص در زمینه تعمیر لوازم برقی باشید و مشتری با شما تماس بگیرد در لحظه اول مشتری ظاهر شما را میبیند و در ذهن خود تصمیم گیری میکند که شما کاربلد هستید یا خیر.

یک وب سایت هم دقیقا به همین شکل است.اگر کاربر در اولین دیدار از سایتتان احساس کند که این سایت چیدمان و ظاهر درستی ندارد مطمئن باشید که همان لحظه از سایت شما خارج میشود.

بگذارید یک مثال برایتان بیاورم، شما از طریق موتور جستجوگر گوگل یا مستقیما وارد سایت دیجی کالا میشوید، ۹۹ درصد کاربرها اولین چیزی که توجه شان به آن جلب میشود منسجم بودن سایت هست.در واقع یک وب سایت خوب نشانگر این هست که یک تیم مدیریتی خوب یک کسب و کار را در حال هدایت هست و برای کسب و کار خود برنامه ریزی دارد.پس قطعا شما هم اگر نیاز به کالا و یا سرویسی داشته باشید به این تیم اعتماد میکنید.

یک قالب سایت خوب چه ویژگی هایی دارد؟

یک تم خوب تمی ست که بتواند بیشترین اطلاعات و یا محصولات را به کاربر نشان بدهد.کار با آن آسان باشد، کاربر با آن احساس راحتی کند.

خیلی از سایت ها بیشتر کاربران خود را گمراه میکنند.چگونه گمراه میکنند؟

به طور مثال کاربری وارد یک سایت فروشگاهی شده حال با هزار زحمت محصول مورد نظر خود را پیدا کرده اما نمیداند چطور باید آن محصول را خرید کند.یا وقتی که محصول را به سبد کالای خود اضافه کرد چطور باید وارد سبد کالای خود شود یا بعضی از سایت ها در هنگام ثبت مشتری آنقدر اطلاعات از مشتری های خود دریافت میکنند که مشتری پشیمان شود از خرید محصول.

به سایت گوگل نگاه کنید، مهمترین المنت خود را در وسط صفحه قرار داده است.وقتی وارد سایت گوگل میشوید اولین چیزی که میبینید این هست: چه چیزی را میخواهید بیابید؟ .

در کل میتوان گفت یک قالب سایت خوب باید:

  • ساده باشد
  • زیبا باشد
  • بیشترین اطلاعات را در لحظه به کاربر بدهد
  • اعتماد مشتری را جلب کند
اینکه میگویند قالب سایت واکنشگرا یا ریسپانسیو ( Responsive) است به چه معنایی هست؟

امروزه با پیشرفت تکنولوژی دیگر کاربران تنها با کامپیوتر یا لپ تاپ به وبگردی یا خرید یک محصول از اینترنت نمیپردازند.امروزه با ورود گوشی های هوشمند یا تبلت ها با صفحه نمایش های مختلف و سایزهای مختلف این نیاز بوجود آمد که سایت ها نیز بتوانند به درستی در این صفحه نمایش ها به نمایش دربیایند.

به طور مثال همین سایت گروه پردازش کد را مشاهده کنید.نحوه نمایش این سایت در گوشی های موبایل و کامپیوتر خانگی متفاوت است.چطور؟

ببینید، برای اینکه شما بتوانید همین مطلب را به راحتی در گوشی موبایل و یا تبلت و یا لپ تاپ تان بخوانید بدون اینکه نیاز به زوم کردن باشد یعنی اینکه این قالب این سایت واکنشگرا هست.

مطمئنا شما در وبگردی های خود به سایت هایی برخورده اید که مناسب برای نمایش در گوشی موبایلتان نبوده است.و قطعا تلاش زیادی کرده اید تا مطالب این نوع از سایت ها را مطالعه کرده باشید.

مدرن کردن قالب سایت و ریسپانسیو بودن آن آیا مهم هست؟

اگر شما مدیر یک سایت هستید قطعا دلتان میخواهد که مطالبتان را کاربران دیگر به راحتی بخوانند.ما به شما پیشنهاد میکنیم اگر تا به امروز واکنشگرا کردن قالب سایتتان را به هر علتی به تعویق انداخته اید همین امروز اقدام به مدرن کردن قالب سایتتان کنید.


نتیجه گیری

قبل از اینکه اقدام به ساخت وب سایت کنید اول ببینید که چه هدفی دارید.آیا قصد فروش محصولی را دارید (سایت فروشگاهی) ، آیا قصد معرفی برند و یا محصول و یا شرکتی را دارید (سایت شرکتی) و یا قصد به اشتراک گذاری تجربیاتتان را دارید (سایت شخصی).

پس از آن ببینید رقبای تان برای پیشبرد اهدافشان چه کارهایی کرده اند از آن ها ایده بگیرید.

مخاطبان خود را مشخص کنید.

پس از همه ی این موارد حالا میتوانید با افراد متخصص برای طراحی یک سایت تماس بگیرید.

البته نگران نباشید، با این شماره هایی که در زیر میبیند میتوانید با ما تماس بگیرد و به صورت رایگان از ما مشاوره دریافت کنید.


این مطلب در تاریخ 1398/10/08 و توسط مدیر زیر منتشر شده است
بهنام شهمیری
مدیر سایت، مسلط به زبان های PHP, JS, JQuery, CSS3, HTML5 مسلط به نرم افزارهای گرافیکی gimp و photoshop